An10rust Lolland - Jørns Auto

Hvorfor er kassevogne og 4 - hjultrækkere dyrere at få rustbeskyttet / undervognsbehandlet end en personvogn ?

I forbindelse med prissætning af An10rust rustbeskyttelser på enkelte bilmodeller er der mange ting der skal tages hensyn til. Det er ikke kun størrelsen af bilmodellen, der har indflydelse på prisen, men i lige så høj grad såvel karosseriets som undervognens opbygning.

Større kassevogne, pick-up´s og 4-hjulstrækkere har en noget anden opbygning af undervognen end på traditionelle personvogne. Karosseriet på disse større biltyper er sædvanligvis monteret på en rammekonstruktion af svært materiale. Foruden denne ramme er karosseriet forstærket med et langs- og tværgående vanger ( se en del af undervogn på TOYOTA Hi-Lux ved at klikke på fotoet )

TOYOTA Hi-Lux model 2005

Klik på foto og se en del af undervognen

Disse 2 ting i kombination giver en væsentlig anderledes undervogn, en undervogn der er mere tid- og materialekrævende at rustbeskytte effektivt.

Foruden de omtalte kassevogne og 4 WD biler, findes der også mindre personvogne med en mere kompliceret opbygning en deres konkurrenter – dette afspejles i prisen for en professionelt udført An10rust rustbeskyttelse og undervognsbehandling med SUVO.

Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77