An10rust Lolland - Jørns Auto

Rustbeskyttelsesprodukter

An10rust Lolland sælger SUVO rustbeskyttelsesprodukter til rustbeskyttelse og undervognsbehandling til alle typer køretøjer, til denne effektive behandling tilbyder Suveræn Anti-Rust garantiforening op til 99 års garanti ved en undervognsbehandling hos deres samarbejdspartnere.

rustbeskyttelsesprodukter

SUVO rustbeskyttelsesprodukter har siden firmastarten for mere end 40 år siden været tynde og oliebaserede som efter “afhærdning” efterlader en sej ikke tørrende hinde, som fugt ingen chance har for at trænge igennem. Disse produkter har gennem alle disse år undergået en udvikling ( i stil med udviklingen af andre dele af autobranchen ), men de grundlæggende principper om at efterlade en ikke tørrende overflade er ikke fraviget ( og bliver det heller ikke ).

Denne udvikling af SUVO rustbeskyttelsesprodukter har resulteret i at undervognsproduktet ( SUVO Rust stop 80 & SUVO rust stop 150 ) er drypfrit, hvilket er en fordel for både personalet som arbejder med rustbeskyttelse, men også for dig som forbruger. Denne fordel består i at der ingen risiko er for afdryp af dette kraftigt farvede produkt såvel i naturen som på private områder.

Hulrumsproduktet, Rust stop 80 er ikke ændret betydeligt siden den første spæde start. Den minimale ændring der er sket påvirker kun kundens opfattelse i form af ændret lugt ( eller duft som vi holder af at kalde det ). Til behandling af de stadigt mere komplicerede opbygninger af bærende dele i undervogn og karosseri er det nødvendigt af der kun anvendes tynde oliebaserede produkter – andet har ikke en chance for at trænge ind i de spalter der er mellem pladelag i den moderne bils konstruktion.

Læs mere om de enkelte produkter, ved at klikke på billederne nedenfor.

Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77