An10rust Lolland - Jørns Auto

An10rust info - facts og information omkring rustbeskyttelse

Hos An10rust Lolland yder vi saglig information omkring rustbeskyttelse, undervognsbehandling mm. I forbindelse med beslutningen om køb af behandling, er det vigtigt at være velinformeret, både før og efter købet. På dette website vil du være i stand til at finde det meste. Du er mere end velkommen til at kontakte os for mere information, råd osv. – enten ved brug af kontaktformularen, ved at ringe til os, eller ved personlig henvendelse Det er vort ønske at ingen får udført en undervognsbehandling uden at der følger den nødvendige information med i købet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål ( og svar ) om undervognsbehandling (ikke tilgængelig i øjeblikket)

Informationen er lavet på basis af henvendelser fra vore kunder i forbindelse med købet af en undervognsbehandling. Her finder du sikkert også svaret på dit spørgsmål – hvis ikke – brug kontaktformularen ved at klikke på denne tekst
information omkring rustbeskyttelse

I forbindelse med rustbeskyttelse gælder de gamle ord : “Det er bedre at forebygge end at helbrede”. Vi kan så tilføje : “.. og billigere”.

Er der skader på din bil, store eller små, som vi konstaterer i forbindelse med en undervognsbehandling på vort værksted i Maribo, bliver du informeret herom på en kundeinformation som ligger i bilen ved afhentning. Linket ovenfor til information om lakskader, overfladerust m.v. giver dig bedre forståelse for de eventuelle punkter – ..men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte den medarbejder der har haft ansvaret for arbejdet på dil bil.

Undervogn højtryksvaskes med koldt vand.
Undervogn trykluftrenses efter vask.
Bil tørres med tør og varm luft inden behandling.
Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77