An10rust Lolland - Jørns Auto

Er bilfabrikkens rustbeskyttelses produkt tilgængeligt?

Nej, der er grundlæggende forskelle i opbygning af de produkter til rustbeskyttelse, der anvendes på en bilfabrik, og på de produkter der er beregnet til efterbehandling som f. eks. på et SUVO Center.

På en bilfabrik kan påføring ske under “næsten laboratorielignende forhold” – der er helt kontrol med overflade, spalter i karosseriet og ikke mindst temperaturen hvorunder behandlingen udføres. Disse forhold gør at rustbeskyttelsesproduktet kan tilpasses til netop den operation der skal udføres.

Disse forhold kan ikke genskabes på et rustbeskyttelsescenter, der skal behandle alle typer biler, og ikke mindst: Biler der har kørt “ude i naturen” og derfor skal rengøres inden behandling.

Til eftermarkedet anvendes derfor produkter af en nogen anden type end ved fabriksbehandlingen. An10rust Lolland har valgt at anvende voksstabiliserende produkter med et stort indhold af olie. Denne unikke kombination sikre at vi altid kan udføre en rustforebyggende behandling på alle kendte køretøjer i Danmark – vel at mærke med et resultat der altid vil give dig som bilejer en merværdi.

Der findes en type rustbeskyttelse der fejlagtigt betegnes som varmvoksprodukter. Det er en type rustbeskyttelse der er ( næsten ) fri for opløsningsmidler og som kræver opvarmning i forbindelse med påføring – varmen er en nødvendighed for ophærding.

An10rust Lolland har foreløbig fravalgt denne produkttype til brug i større omfang – da vi ikke finder at produktet er “modent” til erstatning for kendte produkter der har stået deres prøve i flere årtier.

Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77