An10rust Lolland - Jørns Auto

Løber SUVO rustbeskyttelse ud ( forsvinder ) af døre og klapper om sommeren ?

Al rust starter i kanter og samlinger - det er her rustbeskyttelse er allermest nødvendigt

Læst på et diskussionsforum på internettet omkring rustbeskyttelse ( undervognsbehandling ) : Rustbeskyttelsen er for tyndt til rustbeskyttelse og løber ud af hulrum, døre og klapper i sommervarmen. …… er voksbaseret og løber ikke ud.

Det er korrekt at rustbeskyttelsen (specielt når bilen er behandlet flere gange ) løber ud af drænhuller i døre og klapper når temperaturen stiger hen over året. Når bilen henstår i solskin stiger temperaturen til det ekstreme og bliver “steger” under de førnævnte huller.

Rustbeskyttelsen forsvinder dog ikke fra hulrummet og den rustbeskyttende virkning forsvinder derfor heller ikke.

Prøv at se fotoet – her er den højre bagskærm behandlet med et “tykt” hulrumsprodukt, det som mange kalder et voksbaseret produkt. ( mere korrekt er det at sige at produktet har et stort indhold af voks – basisproduktet er stadig olie ).

Læg specielt mærke til området ved de 2 røde pile, her er ingen behandling overhovedet i den lodrette spalte og det anvendte produkt har ingen mulighed for “at løbe” hen til og ned i spalten.

Det anvendte produkt er fint til overfladebehandling – det dur blot ikke til behandling af de mange kanter og samlinger som et bilkarosseri har.

Lad os vende tilbage til starten af denne side: Al rust starter i kanter og samlinger

Brug SUVO – det sørger for rustbeskyttelse af alle samlinger. Find dig i at “der løber lidt ud” – det er du og din bil bedst tjent med.

Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77