An10rust Lolland - Jørns Auto

Kan SUVO anvendes til rustbeskyttelse og undervognsbehandling på tidligere udførte behandlinger med andre produkter

Ja, du kan roligt anvende SUVO til at efterbehandle ( genbehandle ) tildligere udførte rustbeskyttelser – næsten uanset hvilket produkt der er anvendt.

SOVU´s rustbeskyttelse er opbygget med et stort olieindhold ( vi har også produkter med et stort indhold af voks i vort program – de er blot ikke beregnet til SUVO Centerne´s 1. valg ).

Dette olieindhold så at sige “bløder” den tidligere påførte rustbeskyttelse op og sikre en god vedhæftning – en vedhæftning der er altafgørende for en god slutkvalitet af det udførte arbejde.

Dette forhold gør sig gældende hvad enten der er tale om efterbehandling af hulrum eller efterbehandling af undervognens “udvendige” dele.

Når der er tale om efterbehandling med produkter med et ( for ) stort indhold af voks bør man være ekstra påpasselig – her er der  risiko for manglende vedhæftning mellem de enkelte “lag”.

Klik på denne tekst for at se et eksempel på dårlig vedhæftning efter en genbehandling - i dette tilfælde er anvendt samme produkt 3 gange på en OPEL Corsa ( det er venstre forinderskærm der er vist på dette foto )
Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77