An10rust Lolland - Jørns Auto

SUVO rustbeskyttelse og aircon anlæg

Når talen falder på rustbeskyttelse og undervognsbehandling, er det naturligt kun at tænke på beskyttelse mod rust og tæring i karosseri og undervognsdele som f.eks. vanger og bundplader.

Virkeligheden er dog en helt anden   – der er rigtig mange “sidegevinster” ved at på udført en rustbeskyttelse og undervognsbehandling   – specielt når den udføres 1. gang i bilens “ungdom”.

Forbindelser af enhver art i karosseri og undervogn nyder godt af rustbeskyttelsen med den tynde og penetrerende ( indtrængende ) SUVO Rust Stop 80.

I bremserørenes og bremseslangernes forskruninger trænger SUVO Rust Stop 80 ind og beskytter mod sammenrustning, ligesom elektriske forbindelser af enhver art bliver nærmest “forseglet” mod luftens store indhold af fugtighed.

Klik på foto for at åbne et større udgave.

Fotoet på denne side viser et rør for et aircondition anlæg. Dette rør er gennemtæret ved en befæstigelse og en udskiftning var nødvendig for fortsat drift af anlægget. Røret er placeret i højre hjulkasse bag forlygte   – en placering hvor en SUVO behandling var “kommet ind” og havde hindret tæring.

Gennemtæring af rørforbindelser til aircondition systemer på biler der kun er nogle få år “gamle” er ikke et ukendt problem på autoværksteder.

På dette sted er det naturligt at tilføje at en SUVO rustbeskyttelse / undervognsbehandling også har gavnlig indvirkning på samtlige andre forbindelser i bilen – både rørforbindelser og elektriske forbindelser.

Her er den helt store “sidegevinst” ved rustbeskyttelse i form af væsentlig mindre reparationsomkostninger på de omtalte dele.

Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77