An10rust Lolland - Jørns Auto

Medarbejdere hos An10rust Lolland.

An10rust Lolland beskæftiger 4 personer der alle har én eller anden funktion, stor eller lille, i forbindelse med undervognsbehandling og rustbeskyttelse.
Nedenfor er “vi alle” listet op – men vi har fjernet stillingsbetegnelser, da “faggrænserne” er fjernet. Vi forsøger ved fælles hjælp at yde vore kunder “landsdelens næstbedste service” ( den bedste service kan du få alle steder – iflg. annoncering og markedsføring i øvrigt ). Nederst på siden findes en beskrivelse af den enkeltes faglige forudsætninger og arbejdsområde. Under foto er nævnt vore telefonnumre. Ønsker du at kontakte en specifik medarbejder, brug da vores Email som set nedenfor eller formularen ved at klikke her.
Laila – Tlf. direkte 54 76 13 00 – Email: laila@54757677.dk
Jørns Auto
Jørn – Tlf. direkte 54 76 13 07 – Email: jj@jau2.com

Hanno

Hanno ( årgang 1980 ) har været ansat hos JAU2 – Jørns Auto siden september 1999. På dette tidspunkt var der knapt 2 år til han blev udlært hvilket skete 31. maj 2001 hvorefter han fortsatte i vort firma.

Hanno beskæftiger sig med alle former for autoreparation lige fra den forholdsvis simple service til den mere komplicerede fejlfinding på elektroniske systemer.

Hanno sørger samtidig for at planlægge eget arbejde – har du en opgave til ham behøves der derfor ingen yderligere “indblanding” fra Jørn.

Laila

Laila er gift med firmaets “Altmuligmand” – Jørn ( det er ham der også bliver kaldt indehaver ) og har arbejdet hos Jørns Auto siden 1986.

Laila har tidligere arbejdet på Nobels Tobaksfabrik i Nykøbing F. ( uden at det dog har vækket hendes interesse for selv at ryge ), og havde derfor ikke nogen forhåndsviden omkring det at virke som kontorassistent i en mindre håndværksvirksomhed – hun er derfor udelukkende “autodidakt” ( det må vel være et “dækkende” udtryk i vores branche ).

Laila arbejder med alt det administrative, hvilket indebærer telefonpasning, indskrivning af Undervognsbehandlinger behandlinger og bogføring i almindelighed.

Laila driver i sin beskedne fritid Lailas Loppemarked på privatadressen Nystedvej 32 ligeledes i Maribo. “Besøg” Lailas Loppemarked ved at klikke på denne tekst.

Jørn

Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77