An10rust Lolland - Jørns Auto

Om SUVO garanti – garanti på undervognsbehandling

I forbindelse med SUVObehandlinger tilbyder Suveræn Anti-Rust garantiforening (en selvstændig organisation under SUVO Danmark ) op til 99 års garanti, afhængigt af bilens alder ved første behandling.

Følges rustbeskyttelses programmet kan den oprettede garanti overføres til evt. ny ejer, da den følger bilen og ikke ejeren.

I forbindelse med bestilling af An10rust behandling – ikke kun på nye biler – får vi ofte spørgsmålet: “Hvilken garanti er der ?”. Hvis der bag dette spørgsmål ligger ønsket om en garanti på en brugt / ældre bil der kan ligestilles med vores Suveræn Anti-Rust garanti, må vort svar være: “Ingen”. Når vi herefter spørger til kundens forventninger viser det sig ofte at det blot er et ønske om en form for garanti for at An10rust behandlingen vitterligt er udført og samtidig er udført korrekt. Denne garanti kan vi let give, idet vore medarbejdere ser det som deres daglige udfordring at udføre et arbejde så godt som muligt – enhver reklamation ser vi som et nederlag.

OBS – Biler, som er mere end tre år gamle, skal have en special-/dobbeltbehandling første gang for at blive optaget i garantiordningen.

Suveræn Anti-Rust garanti kvalitet sikres hos os ( og hos landets øvrige Suveræn Anti-Rust Garanti-center ) gennem såvel vor egenkontrol, som gennem vor tilslutning til stikprøvekontrol hos FDM.

Indsæt billeder på nye produkter, samt billede tekst
Tillykke med din bil, som er blevet rustbeskyttet hos An10rust Lolland

Link til Suveræn Anti-Rust Garanti

Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77