An10rust Lolland - Jørns Auto

Rustbeskyttelse finansiering ?

Rustbeskyttelse undervognsbehandling finansiering.
Rustbeskyttelse “på klods”. Finansiering af rustbeskyttelse / undervognsbehandling i samarbejde med Resurs Bank. Klik på foto for at se prisen for behandling af netop din bil.

…eller “rustbeskyttelse på klods”. Det er 2 vinkler af samme sag.

Endnu et godt tilbud fra Jørns Auto / SUVO Center Maribo i samarbejde med Resurs Bank

Rustbeskyttelse finansiering. Synes du prisen for en rustbeskyttelse på kr. 5.000 ( prisen afhænger af bilmodel ) er svær at trække ud af det daglige budget på én gang ? Så er der heldigvis også en løsning på dette.

Vigtigst af alt skal du vide at “udgiften” til rustbeskyttelse “kommer igen“. Forstået på den måde at rusten ikke fremadrettet har mulighed for at “gnave” i din bil. Med dyr reparation til følge.

MEN hvis du sælger bilen lige efter beskyttelsen, gælder teksten oven for ikke. Fornuftig økonomi i bilkørsel kræver en smule planlægning. Som ved andre beslutninger her i livet.

Er du glad for din bil ?   Så vil du også være glad for at rustbeskytte den.

Er du 100% sikker på du ikke vil beholde bilen længere end til den er fyldt 3 år ? Hvis du kan svare “ja”, er rustbeskyttelse ikke noget for dig.

Hvis du tvivler. Eller har indset at forudsætningerne kan skifte. Som vi har set det siden starten på året 2020. Så er rustbeskyttelse helt sikkert noget for dig.

Rustbeskyttelse finansiering ?

Det er her finansieringen kommer ind.

En rustbeskyttelse til kr. 5.000 koster kr. 299,- over 22 måneder. Det er langt under hvad rusten vil koste dig i reparationer. Måske kommer reparationerne ikke her og nu. Rusten “sparer sammen” – blot i negativ grad. Regningen kommer med sikkerhed. Enten ved et stort tab ved salg. Eller i reparationer “hen ad vejen”.

Hvornår ruster bilen ? Kun om vinteren ? Kun om foråret ?

Der er mange ( forskellige ) meninger om dette problem.

Bilen ruster hele året. Enten du tror det eller ej. Rust i biler i Danmark skyldes den høje luftfugtig i kombination med de skiftende temperaturer.

Læs mere om “indholdet” af en SUVO   behandling her – SUVO behandlinger hos Jørns Auto – An10rust Lolland

Behov for autoservice ? Jørns Auto er mere end rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Klik på denne tekst og læse mere om hvad i tilbyder i service og reparation.

Åbningstider

Mandag – fredag : 7:30 – 17:00
Lørdag : 10:00 – 12:00

Telefon: 54 75 76 77